کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها

احضار رییس اداره منابع طبیعی مینودشت به دادسرا

احضار رییس اداره منابع طبیعی مینودشت به دادسرا دادستان عمومی و انقلاب مینودشت از اعلام نظر کارشناسی پرونده اردوی دانش آموزی این شهرستان خبر داد و گفت: رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مینودشت به دادسرا احضار شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 25
کد خبر: ۲۱۵۲۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ اردوی دانش آموزی روز دوشنبه ۲۹ آبان علیرغم هشدار‌های هواشناسی در جنگل‌های مینودشت برگزار شد که بر اثر وزش باد و سقوط درخت، ۲ دانش آموز و یک معلم مصدوم شدند که یک دانش آموز بر اثر شدت جراحات پس از چند روز کما، درگذشت.

به علت اهمیت موضوع، رئیس کل دادگستری گلستان به دادستان مرکز استان نیز ماموریت ویژه داد تا بر روند این پرونده و رسیدگی به آن، نظارت کند.

سید رضی حسینی روز شنبه اظهار کرد: با تاکید رییس کل دادگستری و پیگیری دادستان مرکز استان به علت اهمیت این پرونده، با کار شبانه‌روزی در کوتاه‌ترین زمان پس از بررسی اسناد و مدارک و معاینه محل حادثه، نظریه کارشناسی صادر شد.

وی افزود: در این نظریه، آموزش و پرورش شهرستان و مسوولان مدرسه شاهد این شهر به دلیل نادیده گرفتن هشدار‌های هواشناسی و اداره منابع طبیعی مینودشت نیز به عنوان متولی پارک جنگلی باقرآباد که مسوول شناسایی و جمع آوری درختان فرسوده و ناپایدار محل برگزاری این اردو است، مقصر شناخته شدند و درصد قصور هر بخش نیز مشخص شده است.

حسینی گفت: رییس اداره منابع طبیعی شهرستان مینودشت هم امروز برای ارائه توضیحات به دادسرا احضار شد، هفته گذشته هم سرپرست آموزش و پرورش مینودشت، ۲ نفر از معاونان آموزش و پرورش این شهرستان، مدیر و معاون پرورشی مدرسه ابتدایی شاهد، برای اخذ توضیح و دفاعیات به دادسرای مینودشت احضار شدند. / ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار